5 redenen om als bedrijf toch offline te communicerenTegenwoordig ligt de focus helemaal op de online wereld. Veel bedrijven communiceren enkel online met hun klanten. Bijvoorbeeld via hun website, social media, nieuwsbrief, enz. Jij misschien ook. Het is echter heel belangrijk om ook offline communicatie te gebruiken. Drukwerk kan een extra dimensie geven bovenop jouw online kanalen. Maar waarom zou je dit doen?

Reden 1: Het is tastbaar

Papier kan je naast zien, ook voelen en ruiken. Daardoor worden de zintuigen meer geprikkeld bij je klanten. Het is een heel andere ervaring om een tastbaar product vast te hebben, dan een social media post te lezen.

Reden 2: Je begrijpt beter wat je leest

Naast dat een papieren versie meer opvalt, is het ook makkelijker te lezen. De boodschap is beter te begrijpen en het gaat ook langer onthouden worden door je klanten.

Reden 3: Het verrast

Een stukje papier gaat in deze digitale wereld sneller opvallen dan je zoveelste bericht op social media. De kans is groter dat je een klant kan overtuigen met een visitekaartje dan met een advertentie. Waarom? Omdat je klant dit niet verwacht. Je verrast ze hiermee.

Reden 4: Je kan het meenemen

Offline communicatie neem je mee. Bijvoorbeeld in je portemonnee, naar kantoor of naar huis. De kans is groot dat je zelf ook nog folders, flyers of visitekaartjes hebt liggen. Jouw bedrijf is daardoor minder vluchtig dan alles wat online gebeurt.

Reden 5: Je kan het linken aan online kanalen

Switchen tussen online en offline maakt je bijzonder sterk. Denk maar aan folders of flyers met een QR-code. Je kan offline informatie geven en ze doorlinken naar je website. Een win-win toch?

Ben je op zoek naar geprint materiaal in regio Leuven? Dan is Drukkerij Nelma jouw geschikte partner.

Contacteer ons

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

BLIJF IN HET NU

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij u helpen?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
​​​​​​​
We staan via e-mail en telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.

CTA

Open op afpraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn zijn wij momenteel enkel open op afspraak.
We staan via email of telefoon steeds klaar om uw vragen te beantwoorden.